Kiddy fashion

Waarom een polo bedrukken geen goed idee is?

Geplaatst op

De reden waarom een polo bedrukken geen goed idee is, laat zich raden: het is namelijk een geweldig tof idee! Want wat is er nu leuker dan je eigen polo ontwerpen en het ontwerp daadwerkelijk op de polo gedrukt zien staan. In deze blog nemen we de opties met je door.

Heren polo’s

Heren polo’s komen vaak in donkere kleuren. Dat staat wat stoerder. Een ontwerp is er snel op gezet door de expert. Hoe het werkt? Je maakt een ontwerp of pakt een foto van iets en stuur het op naar de expert. Deze geeft je een offerte. Je betaalt deze en de expert druk het op de polo. Daarna wordt de polo naar je verzonden en kun je hem na ontvangst aantrekken.

Dames polo’s

Zijn leuk in de lichte tinten. Natuurlijk mag donker ook. Dezelfde werkwijze gaat hier op. Gewoon even je ontwerp opsturen en je zit goed. Er zijn verschillende merken waarop je ontwerp gedrukt kan worden. Merken die ook gebruikt worden door professionele partijen, onder andere: Anvil, B&C, Lemon & Soda en Fruit of the Loom.

Waarom zou ik een polo laten bedrukken?

Veel partijen maken gebruik van de dienst een polo te laten bedrukken. Waarom ze dit doen? Het is een manier om eenheid te vormen in het bedrijf. Bedrijfskleding laat elke medewerker hetzelfde eruit zien. A. je voelt je een met de rest. B. er ontstaat een uniform beeld dat herkenbaar is voor klanten. Een beetje zoals in het leger of voetbalelftal, maar dan anders. Voordelen van een polo op een rijtje:

  • Herkenbaarheid
  • Eenheid
  • Professionaliteit
  • Geen onderscheid
  • Elk bedrijfsonderdeel eigen polo (bijvoorbeeld werkster blauwe polo, technicus rode polo)
  • Opvallend

Conclusie

Natuurlijk is een polo laten bedrukken een goed idee, uitstekend zelfs. Je moet een beetje opvallen, dat moet met een polo ook. Kies daarom voor een uniek ontwerp en laat het drukken op een polo door een erkende kledingdrukker.

Meer lezen?

Op onze site kun je meer lezen over hoe je een T-shirt ontwerpen. Weet jij hoe de plastic uiteinden van je schoenveters heten?

Gerelateerde berichten

De geschiedenis van de sokken

Sokken zijn overal en worden overal ter wereld gedragen. Ze hebben lange geschiedenis. In deze blog speuren we naar sokken in de wasmand van de tijd....

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden