Kiddy fashion

Wat zijn leuke sieraden voor kinderen?

Geplaatst op

In tegenstelling tot veel mensen denken is er geen leeftijd gebonden aan sieraden. Het mooie van het dragen van sieraden is dat het gedragen kan worden voor veel diverse gelegenheden, dat geschikt is voor vrijwel alle leeftijden. Van baby tot grootouder. Onder sieraden verstaan we elk object dat we dragen om ons uiterlijk of outfit mooier en sierlijker te maken. We duiken in deze blog verder in op sieraad suggesties voor kinderen.

Wat voor sieraden kunnen mijn kinderen dragen?

Bij elke speciale gelegenheid wordt er verwacht dat iedereen zich op zijn best kleed. Bij het uitkiezen van een outfit voor je kinderen kun je gerust kindersieraden overwegen. De interesse in sieraden vanuit een kind begint ook op een vroege leeftijd. Dit kan natuurlijk wel per kind verschillen. We stellen een aantal sieraden voor die geschikt zijn om door een kind te dragen.

Religie

Bij een godsdienst spelen sieraden vaak een belangrijk aspect. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk om bij het christendom een gift te geven bij de doop van een kind. We raden aan om goed rekening te houden met de symboliek op de sieraden en zorg dat dit past bij het geloof van de ontvanger. De meest voorkomende sieraden om te geven als gift zijn:

  • Kruishangers
  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Armbandjes

Verjaardagcadeaus voor kinderen

Voor de verjaardag van je kind kun je ook sieraden geven. Er zijn genoeg sieraden om uit te kiezen voor zowel meisjes als jongens. Voor jongens gaat dit voornamelijk om kettingen en armbanden. Voor meisjes is er een wat breder scala aan sieraden waar je uit kunt kiezen. Hiervoor kun je ook iets moois kiezen als ringen, oorbellen en haarklippen. Bij het uitkiezen van een sieraad gaat het voornamelijk op de betekenis. Zoals een symbool voor het behalen van een mijlpaal, leeftijdsgrens of het koesteren van een gebeurtenis. Houdt bij het geven van een sieraad rekening met de grootte. Op een gegeven moment zullen sommige sieraden niet meer passen. Je kunt ervoor kiezen om voor een tijdloos sieraad te gaan zoals een ketting of een armband die makkelijk verstelbaar is. Voor sieraden op maat kun je terecht bij de ervaren specialisten van A Brand to B.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden