Kiddy fashion

Wat zijn de voordelen van bedrukte bedrijfsshirts?

Geplaatst op

Een bedrukt bedrijfsshirt kan je geven aan werknemers maar ook aan klanten. Als je een bedrukt T-shirt geeft aan een klant, dan kan dit van hoge marketing waarde zijn. Als je zo’n T-shirt door je werknemers laat dragen schept dit vaak een band tussen het bedrijf en de werknemer. Wist je dat als je een gift aan een klant geeft, ze het gemiddeld 8 maanden houden? Dit ligt eraan hoelang het product meegaat, soms kan de klant je cadeautje jaren bij zich houden. Dit betekent dat deze bedrukte relatiegeschenken weldegelijk effect hebben, want veel mensen denken dat marketing digitaal moet zijn om nog een beetje aanspraak te krijgen tegenwoordig, dat is dus niet zo. In deze blog gaan we kijken naar de voordelen van bedrukte bedrijfsshirts.

Ze zijn goedkoop om te maken

Als je weinig budget hebt voor marketing, maar je wilt toch een groot verschil kunnen maken, dan is het maken van custom shirts een goed idee. Ze zijn vaak betaalbaar en als je geluk hebt worden ze vaak gedragen. Dit kan dan echt een goede impact hebben op de effectiviteit van je marketing. Houdt het design simpel en zet het logo er niet te groot op. Gebruik niet meer dan drie kleuren, hier bespaar je kosten op. Koop de shirts in bulk, als je dat doet houdt je misschien budget over en kan je kiezen voor polos bedrukken.

Creatieve vrijheid in je design

Als je een shirt laat bedrukken heb je best wat creatieve vrijheid in hoe het shirt eruit komt te zien. Je kan jouw bedrijf voor de dag laten komen hoe jij dat wilt. Een shirt is een grote canvas, dus laat je creatieve zelf hier zich vooral op uiten. Je kan bijvoorbeeld een grappig slogan op je shirt laten printen die blijft hangen bij mensen. Of je kunt een serieuzere aanpak nemen en meteen een belangrijke indruk achter laten over de functionaliteit van je product.

Een T-shirt kan een band scheppen met degene die het draagt.

Of het nou om een werknemer gaat die zijn bedrijfsshirt draagt of misschien een klant die jouw bedrijfsshirt draagt; een shirt heeft een onbewuste betrouwbare band met zijn drager. Als het dragen van een bedrijfsshirt de drager een positief gevoel geeft, zal hij/zij dat ook automatisch hebben met het merk van het shirt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden