Kiddy fashion

Streetwear op zijn best | Stone Island

Geplaatst op

Stone Island: een bekend merk als het gaat om kleding die zowel casual als stijlvol is. Je kunt de kledingstukken van dit merk ook wel omschrijven als vernieuwende streetwear. Met de nadruk op vernieuwend, want Stone Island weet als geen ander steeds weer producten met een eigen stijl te ontwikkelen. In deze blog lees je precies waarom de items van Stone Island al vele jaren zo gewild zijn.

Waar staat Stone Island voor?

Verfijnde stoffen, indrukwekkende verftechnieken en technische details; een greep uit de typerende eigenschappen waar je de kleding van dit merk aan herkent. Stone Island werkt met bijzondere materialen, zoals nylon metal en het kenmerkende David-TC materiaal met anti-drop coating. Bovendien weet Stone Island als geen ander functionaliteit en design te combineren met mooie basics als resultaat. Wist je trouwens dat dit gerenommeerde kledingmerk geen chemicaliën gebruikt tijdens het verfproces? Ook heeft Stone Island een eigen kleurenlaboratorium waar het experimenteert met allerlei nieuwe kleurentinten. 

Origineel en karakteristiek

Uniek en toch herkenbaar. Uniek omdat Stone Island koploper is als het gaat om producten die je nergens anders tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan de befaamde Ice jas die op je lichaamstemperatuur reageert door van kleur te veranderen. En herkenbaar vanwege het zeer bekende ronde logo van Stone Island met zwart, geel en groen dat je op ieder kledingstuk terugvindt.

Comfort en kwaliteit

Ook in Nederland mag het van origine Italiaanse merk rekenen op een grote aanhang. Het is zelfs zo dat als je eenmaal de outfits van Stone Island in je kast hebt hangen, je niets anders meer wilt. Volgens de kenners blijven je spullen erg lang mooi, zelfs na vele wasbeurten. De kleding draagt erg comfortabel, valt soepel en de jassen zijn daarnaast waterafstotend en winddicht.

Voor wie?

Stone Island maakt sportieve kleding voor mannen en werd al snel ontdekt door voetbalsupporters over de hele wereld. Het merk heeft overigens voor ieder seizoen een collectie. Zo vind je er voor het najaar en de winter heerlijke hoodies, warme jassen en comfortabele broeken. Vooral de sweaters zijn populair, maar ook de puffer jacket wordt veel verkocht. En voor de zomer zijn er onder meer elegante polo’s, leuke swimshorts van speciale glimstof en petten in allerlei kleuren. 

Conclusie

Stone Island is een ware trendsetter als het aankomt op het gebruik van originele materialen en bijzondere technieken. Maar ook op de kwaliteit valt niets aan te merken. Je hebt dan ook lang plezier van je aangeschafte items en dat maakt het zijn geld meer dan waard. Bovendien mag Stone Island rekenen op een vaste horde aan fans die het merk trouw blijft. Zelf beoordelen wat je van de kleding van dit merk vindt? Neem gerust eens een kijkje bij kosterfashion.nl waar je vele functionele kleding met de kenmerkende stoere look van dit merk vindt.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden