Kiddy fashion

Sieraden juist inzetten doe je zo

Geplaatst op

Sieraden. Het zijn de mooiste voorwerpen. Althans, dat kunnen ze zijn. Je moet namelijk wel goed weten hoe je ze inzet. De sieraden zijn namelijk vaak op zichzelf niet eens heel mooi. Je moet ze gebruiken als iets complementairs, iets aanvullends. In deze blog lees je precies hoe je dat doet. Met bijvoorbeeld een Melano armband friends. Een Melano armband friends combineren is goed mogelijk, maar je moet natuurlijk wel weten hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Kleur

Kleur is een van de belangrijkste factoren bij sieraden. Het kiezen van de juiste kleur is van belang voor het effect wat je wil overbrengen. Een Melano armband friends kiezen in het goud, zilver of roségoud is een belangrijke keuze. Je moet bijvoorbeeld kijken naar de tinten van je huid, je kledingstijl en natuurlijk je voorkeur. Een Melano armband friends kun je dan ook vervolgens combineren met andere kleuren. Kies dan wel twee kleuren uit, drie kleuren maakt het vaak te chaotisch en druk. Goud en zilver kunnen prima samen, maar kies wel zorgvuldig je combinaties uit. 

Naast elkaar leggen

Het naast elkaar leggen van je sieraden stelt je in staat om er van een afstandje naar te kunnen kijken. Stel jezelf de vraag ‘Kan dit wel?’. Gebruik dan het eerste antwoord dat in je hoofd opkomt als houvast voor je keuze. Twijfel je? Niet doen dan. De eerste ingeving, je gevoel, je intuïtie, is vaak hetgeen waar je naar moet luisteren. Leg je favoriete Melano armband friends naast dat ene leuke armbandje met een hangertje en maak je keuze. 

Afwisseling

Ook is de afwisseling heel belangrijk. Met afwisseling houd je het leuk om sieraden te dragen. We begrijpen dat je je Melano armband friends het liefste zoveel mogelijk draagt, maar als je afwisselt blijven je sieraden nog leuker. De ene dag je een sieraad in combinatie met de ander, de andere dag even iets heel anders. Een goede opfrisser houdt het spannend en leuk. Tevens houd je ze zo in een betere staat omdat je ze minder vaak draagt. Win-win dus!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden