Kiddy fashion

Populaire kinderkleding in 2022

Geplaatst op

Veel van de komende herfsttrends voor kinderen hebben een nostalgische uitstraling. Misschien wordt deze retro-gedachte ingegeven door ons verlangen naar een eenvoudigere, veiligere tijd, toen stijlvolle studenten zich meer bezighielden met outfits dan met maskers. En toch, voor elke old-school klassieker die een comeback maakt (denk aan Clueless plaids, vintage rock tees) zijn er frisse looks om toekomstige modefans te inspireren. Een extra tip: check Black Bananas kinderen. Superhippe kleding voor 2022. 

Kleurblokken jassen

Pluizig en regenboog helder, verzacht de back-to-school klap met knuffelige en kleurrijke bovenkleding.

Vintage rock look

Je kinderen zijn misschien al tientallen jaren nadat deze bands stadions vulden geboren, maar ze kunnen de klassiekers nog steeds waarderen. Hopelijk is de afspeellijst voor je volgende roadtrip net drastisch verbeterd. We hebben het natuurlijk over de grote rockbands als Led Zeppelin en Ozzy Osbourne. 

Man jeans

TikTok heeft gesproken: skinny jeans zijn uit; baggy jeans zijn in. We hebben tegenwoordig te maken met generatie kinderen die geniet van het comfort van ruimzittende denim. Wijde pijpen, daar kun je thuis mee aankomen. 

Jaren negentig grunge

Oversized grunge flanellen shackets gedragen over crop tops en Aaliyah-level low-rise jeans? Check. Cher Horowitz-geïnspireerde geruite mini’s? Check. Dankzij de voortdurende jaren 90 nostalgie, zal je geruite verleden weer herleven.

Conclusie

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is als het gaat over kinderkleding. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om aan leuke kinderkleding te komen, is met hen overleggen wat ze zelf leuk vinden. Het is natuurlijk allemaal wel een beetje schipperen als je bijvoorbeeld meerdere kinderen hebt en je budget niet supergroot is, maar hen de mond gunnen en samen leuke kleding uitzoeken, is toch wel een tip die vele ouders ter harte zouden kunnen nemen. Laat je vooral inspireren door de verschillende mogelijkheden en ideeën die je offline en online ziet. Het is overigens helemaal niet zo dat je altijd kinderkleding van dure merken hoeft aan te schaffen, er is genoeg mogelijk in de voordeliger segmenten van de kinderkleding.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden