Kiddy fashion

Lekker bewegen, heerlijk leven

Geplaatst op

In deze blog gaan we je uit de doeken doen hoe leuk en belangrijk het is om te bewegen met je kinderen. Het is vooral de bedoeling dat het leuke dingen zijn, want kinderen zijn daar heel gevoelig voor- dat het leuk is zeg maar. Kijk snel verder en laat je inspireren.

Een leven lang blij

Het is een manier om een leven lang blij te zijn. Wanneer je te weinig beweegt, krijg je te maken met allerlei problemen, denk daarbij aan gezondheidsklachten en sociale uitdagingen. Wie niet beweegt en alleen maar thuis zit, komt in een isolement terecht waar je maar moeilijk uit komt. Dat is een manier om je leven eigenlijk een minder leuke koers te laten varen. Nu is het zo dat je ook andere keuzes kan maken. Geef deze van jongs af aan, aan je kinderen mee. Enkele tips hiervoor komen in deze blog voorbij.

Wat kun je allemaal doen?

Veel mensen nemen hun kinderen mee naar het bos, maar maken ze ook enthousiast voor een sport. Meestal hebben ze deze zelf beoefend of doen dit nog steeds. Het is belangrijk dat je het goede voorbeeld geeft. Alleen maar vertellen hoe het hoort, zal minder effect hebben. Dus het mooiste is dat je zelf ook de sport beoefent, een andere sport kan natuurlijk ook. Als er maar wat gebeurt. Een leuke wandeling in het bos of een potje voetbal is ook heel prima. Of geef ze skeelers cadeau.

Kindersport

Sport en spel maken deel uit van een kinderleven. Ze zorgen voor zelfvertrouwen en een goede conditie. De laatste jaren horen we steeds vaker van kinderen die nauwelijks nog buiten komen en alleen maar achter de gameconsole zitten. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Buitenspelen en sporten zorgen voor iets heel belangrijks dat niet verkregen wordt achter de computer: beweging. We raden je dus aan om lekker te bewegen met je kinderen. Gymnastiek Amsterdam leert je graag de kneepjes van het gymnastische vak.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden