Kiddy fashion

Kinderkleren? Mama wil ook wat

Geplaatst op

Op deze blogsite gaat het voornamelijk over de kleren voor de kids, maar als moeder wil je er natuurlijk net zo stijlvol als je kind bijlopen. In deze blog bekijken we enkele leuke trends voor de herfst en winter en geven we advies waar jij het beste je jassen kunt kopen.

Winterjassen

Het is de afgelopen jaren een stuk minder koud dan dat we wellicht gewend zijn. We zien dit ook terug in de winterjassen die te koop zijn. Winterjassen van nu zijn wat minder dik. Eigenlijk komt ons dit erg goed uit, want daardoor zijn ze een stuk beter getailleerd en zien ze er minder loch uit. Leer komt om de zoveel jaar terug in de mode, zo nu ook in 2020-2021. Dames leren jassen koop je bij Bkleder.nl. Je hebt hier veel keuze uit verschillende merken en ze kiezen alleen de mooiste jassen uit. Een prachtige combinatie is leer met nep-bont. We keuren echt bont natuurlijk niet goed, gelukkig heb je op deze site genoeg keuze in nepbontjes. 

Ruiten, tweed en kleine sjaaltjes

Een fashion trend die ook, maar terug blijft komen is het gebruik van ruiten, kleine sjaaltjes en tweed kleding. Deze trend wordt ook wel Neo-Bourgeois genoemd. We zien veel prachtige geruite jassen en rokken met herfsttinten. De kleuren die veelal terugkomen zijn bruin, rood (bruin rood) en groen. Warme kleuren om de herfst en winter zo warm mogelijk door te komen. Weg met die kou en kill. 

Het leuke aan ruitjes is dat je “all-in” kunt gaan of juist alleen accenten kunt leggen. Een geruite rok onder een basic shirt of truitje ziet er al heel tof uit.

Hoge laarzen

De jonge dames van nu dragen voornamelijk sneakers. Hoewel dat erg comfortabel loopt en jeugdig kan ogen, vinden we het niet stijlvol genoeg voor de elegante moeder. Hoge laarzen zijn weer helemaal in en sluiten helemaal aan op de bovengenoemde trends. Hoge laarzen zijn elegant, maar ook sexy. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden