Kiddy fashion

Kinderen houden van sieraden. Enkele tips.

Geplaatst op

Hoe klein ze ook zijn een sieraad past bij een kind. Baby’s, peuters, kleuters, tieners en adolescenten houden van sieraden. Natuurlijk is het logisch dat je niet voor elke leeftijdsgroep dezelfde sieraden kiest, als het gaat om de vormgeving. Voor elke leeftijd zijn er zogezegd weer aparte types sieraden. Lees snel verder om te ontdekken welke dit zijn.

Sieraden voor kleine

Hoe klein je kinderen ook zijn, een sieraad kunnen ze echt wel dragen. Bij baby’s zie je vaak het armbandje met de naam van het kind er ingegraveerd. Meestal kopen de opa en oma zo’n armbandje als cadeau voor de eerste verjaardag. Andere sieraden zijn afgeraden bij zulke kleine kinderen.

Sieraden grotere kinderen

Wanneer je kijkt naar sieraden voor kinderen, dan is het mogelijk om al oorbellen te geven aan een kind vanaf drie maanden. Veel juweliers houden echter een regel aan dat ze kinderen vanaf een jaar of vijf pas oorbelletjes doorprikken. Het is natuurlijk ook wel een beetje vreemd om een baby, die nog totaal niets kan vertellen over of deze wel of geen oorbellen wil, zomaar oorbellen door te drukken. Dit is dus iets voor grotere kinderen. Vanaf een grotere leeftijd, we houden maar de 5 of 6 jaar grens aan, is het ook mogelijk om kettinkjes te dragen. Voor jongere kinderen raden we kettinkjes af in verband met verstikkingsgevaar. 

Ontwerp van de sieraden

Je ziet veel kindersieraden die een leuk ontwerp hebben, bijvoorbeeld gerelateerd aan kindertekenfilms of andere voor kinderen bedoelde populaire cultuur. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer klassieke ontwerpen aan de sieraden mee te geven die ze kunnen draaien, bijvoorbeeld als het allemaal wat netter moet. De juwelier kan jou hier heel makkelijk bij helpen. Ben je op zoek naar leuke sieraden, ga dan eens kijken bij julidansjewels.nl. Ze zullen je graag adviseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden