Kiddy fashion

De niets ontziende spiegel en de onvermijdelijke ooglift

Geplaatst op

Je bent heerlijk met je kinderen aan het shoppen. Ze zijn uitgelaten, want ze mogen nieuwe kleding uitzoeken. Tijdens het passen van weer een trendy kledingstuk sta je ineens voor de spiegel en word je met jezelf geconfronteerd. Je ziet je ogen en besluit op dat moment toch maar eens te informeren naar wat een ooglift nou eigenlijk precies is. Aan de typische ouderdomsklachten rond de ogen kun je niet veel doen. Je kunt echter wel een behandeling kiezen die de gevolgen hiervan voor het grootste deel wegneemt. 

Hangende oogleden en ouder worden

Met bovenstaande is niets mis. Naarmate we ouder worden, is dat aan ons lichaam terug te zien. De ogen worden bij dat proces niet gespaard. Aan het verouderingsproces doe je niets, aan de gevolgen daarvan kun je wel iets laten doen in de vorm van een ooglift of een ooglidcorrectie. Hoewel deze twee ingrepen door elkaar gebruikt worden, gaat het toch echt om twee verschillende ingrepen.

Soms kan alleen een ooglift je gevoelsmatig nog redden

Denk je na de confrontatie met de spiegel dat een ooglift is wat je kan redden, dan is het goed te weten wat dan precies een ooglift is. Bij een ooglift wordt behalve het overschot aan huid ook het nodige vet weggehaald. Zo neemt de druk op het oog af en krijg je een meer open blik. Bij een ooglidcorrectie is dat anders. Vaak wordt dan alleen maar huid weggenomen. Het eventueel teveel aanwezige vet blijft. Daarom blijven dan de oogleden bol en de ogen klein. 

Tientallen jaren plezier aan deze ingreep

Kies je voor een ooglift, dan geeft dat een frisse en niet-vermoeide uitstraling. Het vet dat weggenomen wordt komt bovendien niet terug. Door een ooglift is van druk van onderuit geen sprake meer op de huid. Het gevoel dat je huid uit wil rekken is na een ooglift weggenomen. De huid is zeer flexibel. Kies je voor een ooglift, dan heb je in de regel heel erg lang plezier van de ingreep. Dan kun je inderdaad gerust aan een periode van tientallen jaren denken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om je kids leuk aan te kleden.

Contactgegevens

Via info @ kiddyfashion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden